26 de gener del 2011

NOU RECORD DE VALLS ALS 60M PER LA MARIA CASANOVA


MARIA CASANOVA, NOU RECORD DE VALLS ALS 60M LLISOS

Participació destaca dels atletes del FACVAC a les diferents competicions de pista en que han pres part. El grup mes jove, prenia part el dissabte al control celebrat a les instal.lacions de Reus Ploms. Els atletes vallencs van participar als 60m llisos, on dos d´ells assolian marca personal. Oriol Moreno (FACVAC) 7¨06 MP, Pol Olivé (FACVAC) 8¨3, Guillem Pallàs (FACVAC) 8¨5 MP.  Als 200m llisos el Guillen Pallàs (FACVAC) marcava un temps de 28¨7.  Al salt de llargada tambe va participa l´Oriol Moreno (FACVAC), que assolia un millor salt de 5,24m.
Per la seva banda a la pista coberta  de Sabadell i dintre dels controls que organitza la Federacio Catalana d´atletisme, la vallenca Maria Casanova (AAC), pulveritzava el seu  record de Valls, dels 60m llisos amb un crono de 8¨14. La Maria Casanova que va participar en un total de 4 series dels 60m, va assolir aquesta marca en la segona serie matinal, a la primera havia marcat un temps de 8¨26. Ja en la sessio de tarda, en la segona de les  series va tornar a marca un fantastic temps de 8¨18.
Un alte atleta que va pendre part en la jornada de diumenge dintre de la  la Copa del rei de clubs, va ser el Sergi Miro (AAC), que va participar a la prova de salt de llargada, on va realitzar un millor salt de 6,42m.

PODI DE JÚLIA OLLE AL CTO CATALUNYA UNIVERSITARI DE CROSS
El passat diumenge 23 de gener es va disputar el Campionat de Catalunya Individual i de Clubs Veterà en el marc de la cinquanta edició del Cros de Sant Sebastià al Parc Catalunya de Sabadell. En una esplèndida matinal atlètica s'ha disputat aquest tradicional esdeveniment atlètic amb una gran participació. Al mateix temps el cross, esa el Campionat de Catalunya de cross universitari .
En la present edicio del croos de Sabadell, presencia d´atletes del FACVAC amb grans resultats. Pel que fa al Campionat Unversitari, tercer lloc final per la Júlia Ollé (FACVAC) pero en aquest cas representant a la seva universitat URV.  Al campionat de Catalunya de  Cross veterans tan sols la participació de l´Hector Calvo (FACVAC) M40 que va finalitzar la cursa al 22é lloc. Un altre atleta que va prendre part a la cursa senior va ser el Xavi Garcia (AA Pratenc) que finlitzava en 4º lloc, i amb bones sensacions de cara al proper cap de setmana que es disputa a Granollers, el Campionat de Catalunya de Cross individual i per clubs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada