8 de juny del 2011

CURSA DE LA GUINEU, PODI PEL PERE JOSEP LOPEZ

CURSA DE LA GUINEU, VILANOVA DE BELLPUIG

Actualment les curses a les comarques de Lleida, son sinonim d´exit de participacio i d´organitzacio. La cinquera edicio de la Cursa la Guineu de Vilanova del Bellpuig així ho demostra. Mes de 350 corredors entre les curses de 5 i 10 qm, i mes de 200 a les curses de promoció. Una matinal atletica, per tota la familia. Recorregut rapit, básicament per camins de terra, on sempre ha hagut presència d´atletes del FACVAC. Aques any degut a la coincidencia amb la pujada a Miramar la presencia dels corredors del FACVAC s´ha vsit limitada a dos corredors. El resultat pero no podia ser millor pels intersos dels corrredors del FACVAC. El Pere Josep Lopez (FACVAC) es classificava en tercera posicio de la seva categoria amb un temps de 39´58 ¨. En el mateix temps entreva l´Albert Lop

ez (FACVAC) 39´59¨. Minuts despres entrava a meta el corredor Ramon Sole Pamies (CA Esplugui) amb un temps de 43´23¨.

La Cursa de la Guineu dona el tret d sortida de la tripleta de curses que es disputan aquest dies a Lleida. La propera sera el 10qm de Bell-lloch d´Urgell, on le FACVAC tambe hi serà present i tancara amb la multitudinaria Cursa dels Templers a Lleida l proper dia 19 de Juny, on s´espera la participacio de 1500 corredors.

CAMPIONAT DE CATALUNYA VETERA I INFANTIL

Aquest cap de setmana, atletes de FACVAC estaran present a les finals dels Campionats de Catalunya. Per un costat el atletes de categoria infantil,Genis Fernandez i Oriol Cardiel, competiran a Terrassa, el primer a la final de javalina, mentres que el segon ho fara als 2000m marxa.

Els veterans tambe tindran la seva presencia, aquest cop s´huran de desplaçar fins a Calella, per pendre part al Cto Catalunya d´atletes veterans. Les lessions d´alguns a fet que la participacio fos inferior a l´esperada, pero em principiu tres atletes pendran part en aquesta competicio. Emili Aubareda, Jordi Miro, i Pere Josep Lopez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada