15 de juny del 2011

PODI PEL FACVAC A LA CURSA DE BELL-LLOC D´URGELL




NOU PODI PEL FACVAC A LA CURSA DE BELL.LLOC D´URGELL

Aquest diumenge, el atletes de fons del FACVAC tornavan anar a les comarques de Lleida a correr. En aquest cas, fins a Bell-lloc d´Urgell. El lloc com les edicions anteriors la pineda municipal, un indret esplendit per l´organitzacio d´aquest tipus d´aconteixaments. Bona tempertura, potser amb un mica mes de calor del compte, però en cap cas determinant pel desenvolupament de la cursa. Presencia de tres atletes de fons del FACVAC, habituals a les curses de les comarques lleidatanes. Per devant un recorregut de 10 qm , tot per camins de terra, envoltants en tot moment per la verdor del camps de panissos . A les 9:30 del mati els prop de 200 corredors prenian la sortida de la cursa. Recorregut força distret amb molts de tobogans , força suaus, pero que acompanyan la corredor tota la cursa, i que li dona una mica mes de duressa a la cursa.

Per alguns corredors del FACVAC , aquesta era la seva primera participació a la prova, per altres era ja tercera, despres d´haver pres part a totes les edicions. El mes destacat del corredors del FACVAC va ser el Pere Josep Lopez (FACVAC) que entrava al 20é lloc amb un temps de 40´07¨, primer de la seva categoria. Repetia podi com havia fet la setmana anterior. Ens posicions mes endarrerides, creuavan la meta l´Albert Lopez (FACVAC) amb 44´30¨, i la lloc 93é el Joan Carles Purcalla (FACVAC) amb 46´26¨.

Aquest proper cap de setmana els corredors del FACVAC , hi seran present als 10 qm de la Canoja , a la cursa dels Templers a Lleida, i al Campionat d espanya en curses de muntanya, que es disputara a Tenerife.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada