1 de juny del 2011

PISTA, MUNTANYA, RUTA EL FACVAC A TOTS LES FRONTS

Cap de setmana de molta actitvitat per part dels atletes del FACVAC, i tots ells amb tingut en totes les seves competicions un record pel nostre amic Xavi Tondo. Hi h hagut per a tots, curses de muntanya ,de pista , en ruta, demostrant que al FACVAC hi ha cabuda per totes les disciplines atletiques i nivells.

A la muntanya el Jordi Toda (FACVAC) va pendre part a la primera de les proves del Circuit Asics Trail. La cursa va comptar amb una participacio del voltant dels 500 corredors. La victoria de la prova va ser pel Just Sociats 2h06´26, mentres que el Jordi Toda (FACVAC) finalitzava en 7é lloc amb un¨ temps de 2h24´03¨.

El diumeng pel mati, el Prat de Llobregat va acollir la Curs Delta Prat. Sobre una distancia de 10qm. Circuit de dues voltes molt pla i rapit. Bon paper de la Júlia Ollé (FACVAC) que tot i no acabar de tindre bones sensacions durant la cursa, va finalitzar al 7é lloc de la categoria amb un temps de 44´48¨. Destacar la gran cursa del corredor de AAEET Muntanya, Albert Marsal que arribava a meta amb un crono de 37´01¨

Ja em sessio de diumenge tarda, i a les pistes d´atletisme de Sabadell, es va disputar el Campionat de Catalunya de Clubs, amb presencia de atletes que si ve corrent per altres clubs, entrenan a les intal.lacions del Fornàs. En categoria femenina la vallenca Marta Galimany(ISS Hospitalet), pulveritzava el record de Valls a la prova dels 1500m amb un temps de 4´38¨55 . Tambe en categori femenina la atleta de l´espluga de Francoli Marta Miro (FCB) s´imposava a la prova dels 100m tanques amb un crono de 14´53¨. L´altre atleta que havia de estar present la Maria Casanova (AAC) va optar per no competir degut a unes molesties. En categoria masculina, el corredor d´Alió Xavi Garcia (AA PRATENC), prenia la sortida als 3000m llisos, finalitzant en 7é lloc amb un temps de 8´38¨50.