18 de juliol del 2012

FACVAC VALLS, ALS 10KM DE LA CANONJA

FACVAC , CURSA DE LA CANONJA

La poblacio de la Canonja, va rebre als corredors particpants de la segona edicio de la cursa popular, amb un dia tapat i xafogòs que va passar factura als corredors. La cursa va reunir al voltant dels 200 corredors, que havia de fer front al recorregut de dues voltes de 5 km casquna, per completar les 10km de la prova. Recorregut urba totalment , amb un primer tram pla i baixada, pero tornar a enfilar cap amunt. Presencia de dos atletes del Facva Valls. Per un cotat el triatleta Ruben Otero(FACVAC TRIATLO) i per altre el fondista Joan Carles Purcalla (FACVAC). La millor part se la emportar un Ruben que fa fer la seva tercera millor marca a la distancia , marcan un temps final de 39´54 i el mes important sense molesties fisiques. Ppsicions força mes enrreres entrava el Joan Carles Purcalla (FACVAC) que marcava un temps finla de 56´25¨. Molt lluny de les seves marques habituals, pero es que les molesties al tendo, l´impedia correr amb normalitat.