18 de juliol del 2012

L´ESCOLA D´ATLETISME FACVAC TANCA LA TEMPORADA AMB GRANS RESULTATS


L´ESCOLA D´ATLETISME TANCA LA TEMPORADA AMB GRANS RESULTATS

L´escola d´atletisme del Facvac Valls tanca la temporada 2011-2012 amb un grans resultats. Increment del numero de nens i nenes inscrits, augment en quan al numero de monitors i entrenadors, pero la part mes important es l´increment  de la participacio en competicions de tot tipus cross, pista coberta, pisa aire lluire ect.. En  total han sigut 25 les competicions on han pres part els joves atletes, amb un total de 667 participacions. Aquest elevat numero de  particpacions s´ha saldat amb 31 podis als compionats territorials, 17 particpacions a les previes del Campionat de Catalanya, 8 finalistes al Campionqt de Catalunya de les diferents categories. 
L´escola d´atletisme del Facvac va començar a mitjans del mes de setembre i s´allargat fins a finals de juny.  Aquest any com a final de temporada, es va organitzar una competicio per equips formats per pares i fills. Va ser un jornada molt divertida on alguns pares van patir algunes de les proves que habitualmente fan les joves atletes. Pero tambe van demostrar bona forma fisica.  La matinal constava de quatre proves: 80m llisos, llançament pes, salt llargada, 800m i per finlaitzar un relleu 4x200m.
 L´Escola d´atletisme te obert ja el periode de inscripcions per la temporada 2012-2013. Trobareu informacio al Complex Esportiu del Fornàs, a la Botiga Trops Sport, i a la web del club.La nova temporada s´iniciarà la primera setmana de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada