9 de juliol del 2008

CAMPIONAT_DE_CATALUYA_PROMESA

MARTA MIRÓ CAMPIONA DE CATALUNYA EN ALÇADA I TANQUES

El passat cap de setmana es van disputar els campionats de Catalunya en categoria Promesa i Junior d’atletisme.

L’espluguina Marta Miró (AA CATALUNYA) va guanyar la prova dels 100 metres tanques establint a més el rècord dels campionats amb un registre de 14”26. L’atleta de la conca, també va guanyar en la prova de salt d’alçada amb un millor salt de 1,66 metres. Marta Miró, a més, va poder participar en la prova de salt de llargada, on tot i només haver pogut fer tres salts va quedar en segona posició amb una marca de 5.89 metres, a tan sols 1 cm de la seva millor marca personal. D’aquesta manera l’espluguina es va emportar tres medalles en catgoria promesa dels campionats.

La també espluguina Lídia Pons (ISS l’Hospitalet) va participar en la prova de llançament de martell, on tot i quedar-se a més de dos metres de la seva marca personal, va poder aconseguir el subcampionat promesa de la prova.

En categoria promesa masculí, el també espluguí Ramon Gasull (FC Barcelona) va entrar en tercera posició en la prova dels 1500 metres llisos, establint la seva millor marca personal amb un temps de 3’58”30 i aconseguint la cinquena medalla dels campionats per atletes de l’Espluga.

L’atleta del FACVAC Gemma Terradas, va participar en la prova de llançament de martell en categoria Junior, on tot i estar lluny dels seus millors registres, va poder acabar la competició en una bona quarta posició molt a prop del podi de guanyadores.

En la prova dels 800 metres llisos promesa masculins l’atleta del FACVAC Abde Bouthari va entrar en vuitena posició amb un bon registre de 2.00.96, a tan sols 1 segon de la seva millor marca personal.