9 de juliol del 2008

SERGI MIRÓ 9è CAMPIONAT ESPANYA

L’atleta Sergi Miró (CA Espluguí) va participar en la prova de Octathló del Campionat d’Espanya Juvenil disputat aquest cap de setmana a Almeria. L’atleta de l’Espluga, que no havia pogut preparar correctament totes les proves per una lesió als isquio-tibials, va treure el màxim partit de les proves que havia pogut preparar millor. D’aquesta manera, Sergi Miró va guanyar la prova del Salt de llargada amb un impressionant registre de 6.63m, millorant la seva marca personal . En la prova dels 100 metres llisos l’atleta va establir una marca de 11”88, en salt d’alçada va superar el llistó als 1.72m i al salt amb perxa va saltar per sobre dels 3.50m. En la resta de proves, en les que Sergi no va poder incidir en la seva preparació per culpa de la lesió, va aconseguir registres menys destacats, que el van allunyar dels primers llocs de la competició final. Finalment, una bona 9ena posició final tot i l’estat físic en que l’atleta afrontava la competició, amb bon regust de boca de cara a pròximes temporades.

En els mateixos campionats, Rocio Calvo (FACVAC) va debutar en llançament de martell en uns campionats estatals amb un millor llançament de 33.05m aconseguint la 14ena posició final. Rocio va fer dos llançaments nuls a part dels 33.05m aconseguits en el seu segon intent, que no van possibilitar el seu pas a la millora.

En llançament de martell en categoria masculina l’esplugui Josep Pagès (CA Espluguí) va realitzar un millor llançament de 48.44m que el va situar en la 13ena posició final. L’atleta de l’Espluga va realitzar un llançament de 22.09 metres en el seu primer intent i un llançament nul en el seu tercer intent, fet que no va possibilitar el seu pas a la millora.

Finalment, l’atleta Xavier Sànchez (CA Espluguí), va participar en la prova dels 200 metres llisos on va aconseguir un registre de 23”48, entrant en la quarta posició de la primera semifinal, i quedant fora, per tan sols tres llocs, de la final.