9 de juliol del 2008

EXIT_DEL_TERCER_CONTROL_DEL_FACVAC_A_VALLS

EXIT DEL TERCER CONTROL DEL FACVAC A VALLS

 

 

El passat dimecres 18 de juny es va dispuar el tercer dels controls atlètics organitzats pel FACVAC a les pistes municipals de Valls de la mà de la Federació Catalana d’Atletisme.

 

La prova més participativa van ser els 1500 metres llisos on Jaume Jové (CN Reus Ploms) es va imposar còmodament amb un bon registre de 4’01”6. En segona posició, i en un disputat sprint de més 300 metres, Xavi Garcia (FACVAC-JOMA) es va imposar en el duel mantingut amb Jordi Toda (FACVAC) per tan sòls una dècima de segon, registrant uns temps de 4’06”2 i 4’06”3 respectivament. Altres atletes locals destacats en aquesta cursa van ser Abde Bouthari (FACVAC) amb un temps de 4’11”8, Angel Valderrama (FACVAC) amb 4’25”5, Héctor Calvo (FACVAC) amb 4’35”4, Eloi Borràs (FACVAC) amb 4’36”2 i Joan Mateu amb 4’41”3.

 

En llançament de disc masculí en categoria Sènior els registres més destacats dels atletes locals van ser els 33.47 metres de Marcel Terradas (FACVAC) i els 26.27 metres de David Albino (FACVAC). En categoria Júnior, l’atleta Sergi Miró (CA Espluguí) va fer un millor llançament de 31.16 metres que suposa una nova marca personal.

 

En la prova de salt de llargada femení, Betrta Casanova (FACVAC) va fer un millor salt de 4.52 metres, mentre que Sílvia Batalla va fer nuls en tots els seus intents. En categoria masculina Xavier Albino va saltar fins els 4.64 metres.

 

Un nou èxit de participació pel tercer dels Controls organitzats pel FACVAC a les pistes Municipals de Valls.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada