9 de juliol del 2008

II_CURSA_DELS_TEMPLERS

REPRESENTACIÓ DEL FACVAC A LA II CURSA DELS TEMPLERS

El passat diumenge 15 de juny es va disputar la segona cursa dels Templers de Lleida amb sortida i arribada al Castell de Gardeny, mirador excepcional de la plana de Lleida, i un recorregut d’uns 10 km. En el seu segon any, la prova ja es va comptar amb la presència de 700 corredors amb més d’un 10 per cent d’atletes en categoria femenina, un dels nivells de participació femenina més alta de les curses disputades a Catalunya.

Tres atletes del FACVAC van disputar la prova. Joan Carles Purcalla (FACVAC) va entrar en la posició 238 de la general amb un registre de 45’08”. Raul Santó, en la seva primera carrera com a atleta del FACVAC, va entrar en una bona 298ena posició de la general amb un temps de 46’37”. Per la seva banda, bona actuació de Manoli Calderay, que entrant en la 532ena posició de la general va establir un registre de 55’09”.