16 de febrer del 2009

SERGI_MIRÓ_CINQUÈ_CAMPIONAT_ESPANYA


SERGI MIRÓ CINQUÈ AL CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR

El jove atleta del FACVAC Sergi Miró es va proclamar el passat cap de setmana cinquè d’Espanya de pista coberta en categoria Júnior de proves combinades. El campionat es va disputar a les instal·lacions atlètiques de Donosti.

Sergi Miró, que tot just es troba en el seu primer any de la categoria Júnior, partia cap al campionat com a actual Campió de Catalunya de l’especialitat, títol aconseguit feia un parell de setmanes a les pistes de Vilafranca.

El dissabte, en jornada de matí, el jove atleta del FACVAC va participar primer en la prova dels 60 metres llisos, on després d¡una sortida un pèl lenta, va poder marcar un acceptable crono de 7”48. La segona prova de la jornada va ser el salt de llargada, prova en que Sergi Mirò havia saltat la passada setmana fins als 6.63 metres, però que en aquesta ocasió tan sols va poder assolir els 6.41 metres de llargada. La tercera de les proves del dissabte va ser el llançament de pes, on l’atleta espluguí va llançar el pes fins als 10.37 metres. Per acabar la jornada, l’atleta del FACVAC va disputar el salt d’alçada, on amb un millor salt de 1.70 metres, tampoc assolia un dels seus millors registres.

La jornada de diumenge tenia per començar la prova de 60 metres tanques, on Sergi Miró va poder establir la seva millor marca personal amb un crono de 9”21, i on el jove atleta del FACVAC va tenir millors sensacions que en les darreres competicions. En la segona de les proves de la jornada, el salt amb perxa, Sergi Miró va igualar la seva millor marca personal amb 4.00 metres, i va estar a punt de superar el llistó situat a 4.10 metres. En la última de les proves de la combinada, els 1000 metres llisos, l’atleta del FACVAC va marcar un registre de 3’09”30.

La suma dels punts de les set proves de la combinada va portar Sergi Miró fins al cinquè lloc del campionat amb 4344 punts. El fet que l’atleta estigui en el seu primer any de categoria i que en algunes proves l’atleta del FACVAC té encara uns punts de marge de millora, fa preveure un futur brillant per l’atleta de l’Espluga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada