16 de febrer del 2009

BONS RESULTATS PELS ATLETES DE FONS DEL FACVAC A PUIGVERD I GAVÀ

Alguns dels atletes de fons en ruta del FACVAC van participar aquest diumenge en la cursa de 10 kilòmetres que es va disputar a la localitat de Puigverd (Lleida). En un ambient fresc però agradable per la pràctica de l’atletisme, donava sortida la cursa on els atletes del FACVAC Abdul Jalal, Raul Santó, Marga Arbós i Laura Bascuñana van recórrer els desnivells del circuit.

Abdul Jalal va anar al grup capdavanter de la cursa fins que les molèsties que arrossega a una cama li van fer afluixar el ritme de carrera, tot i això, l’atleta del FACVAC va acabar en una bona 15a posició amb un temps de 36’40”. Raúl Santó (FACVAC) va sortir a un bon ritme de cursa, per sota dels 4 minuts el kilòmetre fins arribar al tram de pujada que hi havia a partir del kilòmetre 4 de cursa, acabant la cursa en el lloc 126è de la general amb un temps de 43’33”. Marga Arboç (FACVAC) va fer una gran cursa aconseguint la 5a posició en categoria femenina amb un gran registre de 45’16”, mentre que la també atleta del FACVAC Laura Bascuñana va creuar la línia d’arribada amb una bona marca de 48’48” sent la 12a classificada en categoria femenina.

El mateix diumenge, l’atleta del FACVAC Joan Carles Purcalla, va participar a la Mitja Marató de Gavà. Joan Carles, tot i no poder entrenar en condicions les últimes setmanes, va acabar la cursa amb un bon registre de 1h37’39” entrant en la 786a posició de la general, aconseguint rebaixar en alguns segons la marca aconseguida per l’atleta en la mateixa cursa ara fa dos anys.

El proper cap de setmana, el FACVAC tindra representacio a la Mitja Marato de Balaguer, per disputar la cursa de 10 qm.