13 de maig del 2009

CURSA DE TÀRREGA

QUART I MITJA MARATÓ DE TÀRREGA

La capital de l’Urgell va viure la seva novena edició de la mitja i quart de marató amb rècord de participació amb més de 400 inscrits entre les dues curses. Aquest any l’organització s’havia vist obligada a variar el recorregut degut a unes obres dins de Tàrrega, a més d’altres canvis al recorregut de la Mitja Marató.

El FACVAC ha tingut de sempre representació en aquesta cursa i aquest any per primer cop, n’ha tingut en ambdues curses: al Quart i a la Mitja Marató.

Al quart de marató, excel.lent quart lloc del corredor de Sarral, Abderrahim Jalal (FACVAC). Amb un temps de 38:08. Demostrant que poc a poc els seus problemes físics comencen a quedar enrere. L’altre atleta que va prendre part a la cursa va ser el Joan Carles Purcalla (FACVAC) que va finalitzar al lloc 121 amb un crono de 50:59. En categoria femenina l’atleta vallenca Laura Bascuñana, va finalitzar al lloc 139 amb un temps de 53:29, classificant-se primera de la seva categoria. Al recorregut de la Mitja Marató, dos voltes al circuit del Quart de Maratoó, el Vallenc Pere Josep López Martí (FACVAC) va entra al lloc 60è, amb un temps de 1:33:27.