20 de maig del 2009

POL OLIVÉ I DIDAC AMORÓS AL PODI DELS CAMPIONATS PROVINCIALS CADETS

El passat dissabte es va disputar a Tarragona el campionat territorial de categoria cadet, on l’atleta del FACVAC Pol Olivé va aconseguir dues medalles de plata.

En salt de llargada Pol Olivé va aconseguir uns bons 4.64 metres que suposaven una nova marca personal per l’atleta de Masmolets i el segon lloc del campionat. En el salt d’alçada, Pol Olivé va igualar la seva millor marca amb uns bons 1.40 metres, que també li van permetre pujar al segon lloc del podi de campions.

Per la seva banda, Didac Amorós (FACVAC) també va aconseguir la medalla de plata en els campionats provincials en la prova de llançament de pes amb una gran marca de 7.39 metres que suposa una nova marca personal per l’atleta del FACVAC. Dídac també va participar en la prova de llançament de disc on amb uns bons 17.61 metres va aconseguit la vuitena posició.

En la mateixa jornada, es van disputar els 100 metres llisos en categoria absoluta on Maria Casanova (FACVAC) va aconseguir una marca de 13”75 i Mahfut Chej un registre de 13”73, el dos temps aconseguits amb un fort vent en contra que va perjudicar les marques dels atletes vallencs.