9 de juliol del 2008

CONTROLS_DIMEDRES_11_DE_JUNY

MARCA PERSONAL DE MARTA GALIMANY ALS 800 METRES

El passat dimecres 11 de juny es va disputar a les pistes Joan Serrahima de Barcelona un control atlètic de la Federació cCatalana d’Atletisme on van participar atletes locals.

La vallenca Marta Galimany (Universitari) va participar en la prova dels 800 metres llisos on va establir la seva millor marca personal amb un temps de 2’25”99, millorant en un segon la marca establerta la anterior setmana a les pistes de Valls.

El també vallenc Jaume Jové (CN Reus Ploms) va disputar també la prova dels 800 metres llisos en categoria masculina establint el seu segon millor registre de la temporada amb un  temps de 1’56”20.

L’atleta d’Alió Xavi Garcia (FACVAC-JOMA) va guanyar la prova dels 5000 metres llisos millorant la seva millor marca de la temporada en 9 segons, amb un registre final de 15’08”03.

D’altra banda el mateix dia 11 de juny a les instal·lacions de Granollers, l’atleta Espluguí Ramón Gasull (FC Barcelona) va participar en la prova dels 1500 metres llisos establint un registre de 4’02”5.