9 de juliol del 2008

CRITERIUM MIG FONS A MANRESA

El passat dimecres 2 de juliol, tres atletes vallencs, Jaume Jové (CN Reus Ploms), Marta Galimany (Universitari) i Jordi Toda (FACVAC) van ser admesos per participar al segon Critèrium Català de Mig Fons celebrat a les pistes d’atletisme de Manresa.

A les 20.15 del vespre, a la prova dels 800 metres llisos masculins, Jaume Jové (CN Reus Ploms) va sortir amb algunes molèsties que van obligar a l’atleta a córrer els primers 400 metres de cursa a cua de grup. Tot i això, Jové va realitzar una brillant segona volta on va superar gran part dels seus rivals per creuar la línia d’arribada amb uns bons 1’55”69, a tan sols 4 centèssimes de segon de la seva millor marca de la temporada, i entrant en una magnífica 6ena posició final.

A les 20.45 del vespre va ser el torn de Marta Galimany (Universitari) que va disputar la prova dels 1500 metres llisos femenins. Des d’inici de cursa, la vallenca va córrer a ritme de marca personal, passant els primers 1000 metres en uns boníssims 3’10”. Galimany va lluitar molt valenta fins a línia d’arribada on va entrar en una gran 6ena posició amb un bon registre de 4’49”68, que es converteix en la seva segona millor marca personal.

Finalment, a les 21.00, Jordi Toda (FACVAC) va participar en la prova dels 1500 metres llisos masculins. Els primers metres de cursa Toda no acabava d’agafar el ritme de carrera, movent-se en les últimes posicions dels atletes participants, però a partir dels 800 metres el vallenc va anar retrobant-se amb bones sensacions, passant els 1000 metres en uns bons 2’42”, i creuant la línia d’arribada amb un temps de 4’05”76, millorant en un segon la seva millor marca de la temporada, i entrant també en la sisena posició final.

En general bona actuació dels tres atletes vallencs al Critèrium Català de Mig Fons, assolint els tres la sisena posició final en les seves curses. Cal destacar la gran organització de la jornada per part del Club Atlètic Manresa, que va aconseguir crear un ambient impressionant a les pistes del Congost.