9 de juliol del 2008

10é MEMORIAL URIBE BARCELONA

GALIMANY I TODA AL PODI DEL 10è MEMORIAL LLUIS URIBE DE BARCELONA

El passat dissabte 5 de juliol a les pistes d’atletisme de la Universitat de Barcelona es va disputar la 10ena edició del clàssic Memorial Lluís Uribe. Varis atletes locals es van desplaçar a les instal·lacions universitaries, invitats per la organització, per participar en diferents proves.

En la prova dels 800 metres llisos femenins, l’atleta vallenca Marta Galimany (CE Universitari) va fer una bona cursa, mantenint un fort ritme des de la sortida, lluitant fins a la línia d’arribada i aconseguint entrar en la tercera posició final amb un registre de 2’25”54 que es converteix en nova marca personal de l’atleta vallenca. Sens dubte, Marta Galimany està recollint aquest final de temporada els fruits d’una temporada d’entrenament molt seriosa i ben planificada.

En la prova dels 800 metres llisos masculins, l’atleta espluguí Abde Bouthari (FACVAC) va fer una molt bon cursa, amb opcions de medalla fins els últims metres. L’atleta del FACVAC va aconseguir la cinquena posició final amb un bon registre de 1’59”62, que suposa la seva millor marca de la temporada a menys d’una dècima de la seva marca personal. Abde Bouthari, que està acabant en bona forma la temporada, intentarà disputar algun altre 800 els pròxims dies amb serioses opcions de millorar el seu registre personal.

En la prova dels 3000 metres llisos, l’atleta vallenc Jordi Toda (FACVAC) va aconseguir entrar en la tercera posició final després de realitzar una cursa irregular, on l’atleta va haver de lluitar per intentar portar un bon ritme en una distància on no s’acaba d’adaptar. Finalment Jordi Toda (FACVAC) amb un registre de 8’57”47 aconseguia la seva millor marca d’aquesta temporada. En la mateixa cursa va participar l’atleta espluguí Adrià Vilà (CAP Alcobendas) que amb una marca de 9’13”69 va aconseguir la sisena posició final.

Finalment, en la prova de salt de llargada l’atleta espluguí Marc Garrell (CA Esplugui) va aconseguir un millor salt de 5.17 metres aconseguint la quarta posició final.