24 de juny del 2009

BONS REGISTRES DE GASULL I TODA A EL PRAT

El passat dissabte 10 de juny es va disputar un control atlètic a les pistes de El Prat de Llobregat on els atletes Ramon Gasull (FC Barcelona) i Jordi Toda (FACVAC) van participar per invitació de la organització.

Ramon Gasull va realitzar una brillant cursa de 5000 metres llisos, aconseguint la seva millor marca personal en un dia ventós i havent de córrer en solitari els dos últims quilòmetres de cursa. La llebre de la cursa va portar als atletes a un ritme de 2’57” els tres primers quilòmetres. En retirar-se la llebre, l’atleta de l’Espluga de Francolí va encapcelar la cursa fins al final deixant enrera la resta d’atletes i marcant uns impressionants 2’54” en els dos últims quilòmetres de cursa que el van portar a parar el cronòmetre en 14’41”18. Les bones sensacions tingudes per l’atleta del FC Barcelona i el gran registre aconseguit en un dia amb condicions atmosfèriques no massa favorables fan pressagiar una pròxima gran marca pel jove atleta.

En el mateix control atlètic, Jordi Toda (FACVAC) va sortir en els 1500 metres llisos. La llebre de la cursa va portar als atletes fins als 700 metres a un ritme interessant. A partir d’aquí l’atleta local Kamal Jamali va encapçalar la cursa fins a meta. L’atleta del FACVAC va fer una cursa conservadora durant les tres primeres voltes amagant-se del vent el màxim possible i no va ser fins la última volta on va començar a remuntar posicions fins acabar en una bona 4a posició amb un temps de 4’01”19 que el situa ja tant sols a 3 dècimes de segon de la millor marca aconseguida la passada temporada.

L’atleta va tenir molt bones sensacions de cursa i està animat de cara a aconseguir bons registres durant les pròximes jornades.