2 de juny del 2009

EL FACVAC AL CONTROL ATLÈTIC DE TERRASSA

El passat divendres 22 de maig els atletes del FACVAC Jaume Jové, Abde Boutahri i Jordi Toda es van desplaçar fins a la ciutat de Terrassa per tal de participar en el control atlètic que organitzava el club de la ciutat a les instal·lacions de Can Jofresa.

La participació de la trobada atlètica en les proves de mig fons va ser de gran nivell, amb uns 1500 metres amb uns 20 atletes que figuren entre els 50 millors del rànquing català del 2008 i uns 800 metres amb també una desena d’atletes de rànquing català.

En la prova dels 1500 metres800 metres llisos l’atleta del FACVAC Abde Boutahri va aconseguir la 5a posició de la cursa, amb una marca de 2’00”5, quedant-se a dos segons de la marca aconseguida la passada setmana en l’encontre de lliga que el FACVAC va disputar a Barcelona. llisos, on en la primera sèrie es van agrupar els 20 atletes amb millor marca, va tenir una actuació destacada de JaumeJové, que va lluitar amb els millors fins al final entrant en una molt bona tercera posició amb una marca de 3’59”8, que suposa una nova marca personal per l’atleta vallenc. En la mateixa cursa va tenir un paper més discret Jordi Toda, que va acabar en la 11a posició amb una marca de 4’05”5.