24 de juny del 2009

CARA I CREU PELS TRIATLETES DEL FACVAC A BALAGUER

Diumenge passat els nostres triatletes es van desplaçar fins a Balaguer per a participar en el Campionat de Catalunya de Triatló de Muntanya que es va disputar sobre les distàncies de 750m nedant 29km en BTT i 5km corrent.

La natació va tenir lloc al bonic pantà de Sant Llorenç de Montgai. Aquest tram es va caracteritzar per les fredes aigues. En aquest tram els nostres triatletes van realitzar una molt bona actuació. En Miquel va sortir en 4a posició de l’aigua i l’Oscar amb una gran natació sortía el 20è.

Ja en el tram de BTT és on van aparèixer les dificultats i on van patir més els vallencs. En Miquel passat l’equador d’aquest segment va patir problemes mecànics a la bicicleta que el van fer abandonar. L’Oscar però va seguir endavant tot i ser superat per alguns triatletes. Aquest tram es va caracteritzar per la seva tecnicitat ja que era un circuit digne d’una cursa de BTT.

I un cop l’Oscar va arribar a Balaguer, lloc on estava situada la última transició es va calçar les sabates de córrer i tot i tenir les cames adolorides per el dur circuit de bicicleta de muntanya. El circuit era per dintre del municipi i va estar ple de desnivells, incloses unes infernals escales (256 per ser exactes) que van dur als atletes fins al punt més alt del poble. Al final l’Oscar va entrar a meta en el lloc 39 de la general i 29è de la seva categoria, i molt content per l’esforç realitzat i per haver acompert les seves expectatives, ja que volia acabar entre els 40 millors.

Destacar per altra banda el membre de l’equip Trail Run Mas Virgili, Biel Secall que va fer una formidable cursa remuntant en tot moment les posicions perdudes durant la natació i va acabar el 28è de la general i 3r de la categoria Veterans1 demostrant l’excel.lent estat de forma que té actualment.