20 de desembre del 2010

EL FACVAC, TAMBE A LA BUFF EPIC RUN 2010



Aquest diumenge ha tingut lloc la Buff Epic Run 2010, la cursa d'obstacles pels voltants del Castell de Montjuïc que ha celebrat la seva tercera edició amb un excel.lent balanç de participació. Al voltant de 2.200 corredors s'han animat a fer front als vuit quilòmetres de recorregut, un rècord absolut en nombre de inscrits que confirmen la Buff Epic Run com una de les cites lúdicoesportives imprescindible per tancar la temporada amb el millor somriure. La Buff Epic Run ha tornat a esdevenir una autèntica exhibició d'imaginació i ganes de divertir-se. I és que la gran majoria dels corredors han afrontat la prova disfressats, acompanyats per familiars, amics o companys de feina, que ha permès gaudir d'un ambient distès i molt alegre. 
Els participants s'han trobat amb tot tipus d'obstacles i dificultats al llarg del recorregut, que els han obligat a sortejar pneumàtics, superar murs, reptar pel terra i fins i tot no s'han lliurat d'una remullada. La jornada ha comptat amb temperatures moderadament baixes i un cel ennuvolat que ha deixat pas al sol durant la cerimònia final de premis. La festa ha comptat amb música i una butifarrada popular que ha tancat aquesta cita.
En la vessant esportiva, la participació dels membres de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya ha estat clau definir els guanyadors. Just Sociats en categoria masculina i Laia Andreu a la classe femenina han encapçalat la taula de temps de la cursa.


Els 6 components més els 2 motxileros i fotògrafs, ens ho hem passat genial i podem dir, que hem consolidat la participació d'aquesta cursa any rere any, i que, per poc que podem l'any que ve tornarem a repetir Smile

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada