14 de desembre del 2010

JAUME JOVE, SEGON ALS 5QM DE SALOU

JAUME JOVE, SEGON ALS 5 KM DE SALOU

Aquest passat diumenge es va disputar a Salou, la Mitja Marato de Salou, amb una nombrosa participacio d´atletes, prop de 800, que estrenavan alguns camvis al circuit. Camvis a l´emplaçament de la sortida  i arrivada, i d´altres al llarg del recorregut. Tambe presentava la novetat de l´organitzacio d´un cursa paralela de 5qm. Ha sigut en aquesta cursa en la que ha pres part l´atleta vallenc Jaume Jove (FACVAC). El Jaume va sortir en el grup capdevanter, a uns ritmes força bons, fins als desviament de la mitja marato i de la  cursa de 5qm. En aquest punt i amb un quilometre per recuperar la distancia respecte al primer classificat. Tot i l´esforç, va aconseguir rebaixar diferencies, pero no les suficients per donar caça al guanyador de la prova, el seu temps final 16´01. Bona cursa del Jaume que aquest inici de temporada s´esta deixant veure en molt¨es curses de 10 qm i distancies inferiors.