22 de desembre del 2010

MARTA GALIMANY, GUANYA LA MILLA DE TARRAGONA

EXIT VALLENC A LA MILLA URBANA DE TARRAGONA

Destacada participacio la del atletes vallencs, aquest passat dissabte a la Milla Urbana de Tarragona. La prova disputada al Moll  de Tarragona, i sota l´organitzacio de l´ ajuntament de la  ciutat, va tindre una escasa participacio tant de atletes com de public asistent. Al llarg de mes d´un hora atletes de diferents categories van anar fent  curses sobre la distancia de la milla. A la cursa absoluta, amb sortida conjunta de atletes homes i dones, exit de la Marta Galimany,(ISS HOSPITALET)  que repeteix vicoria com feia poc dies va fer al Farell. La Marta va finlaitzzar amb un temps de 5´16¨, per dvant de la Laura Garcia 5´21¨. En categoria masculina  tambe lluida participacio del vallenc Jaume jove (FAVAC) que també repetia classificacio con feia pocs dies havia aconseguit als 5 km de Salou. El Jaume finlalitzava segon 4´45¨despres d´un gran esprint final amb el corredors Dani Alonso (Cajacanarias) . En aquesta milla tambe va pender la sortida la vallenca Angela Aguilar (FACVAC)