8 de desembre del 2010

PARTICIPACIO RECORD AL 22º CROSS CIUTAT DE VALLS

RECORD DE PARTICIPACIO AL 22 CROSS CIUTA DE VALLS

Valls, ha viscut la 22ª edició de Cross “Ciutat de Valls” amb xifres record. Feia mes de 10 anys que no es superava la cifra de 400 participants,  i constata la linea ascendente d´aquest Cross els darrers 5 anys. El Cross “Ciutat de Valls” es ja una prova consolidada i on any rera any, repeteixen molts clubs d´atletisme  de tot Catalunya.  Destacar l´increment molt important de participació de atletes en categories inferiors.
La prova organitzada pel FACVAC i el PME, es va celebrar al circuit de Cross del Fornàs. Recorregut força tecnic i trencador i on els atletes de les diferents categories van haver de lluitar de valent. La climatologia, tambe va endurir la prova amb una lleugera pluja, pero que no va alterar el planing de l´organització.
Les curses estelars de la matinal van tindre a atletes locals com protagonistas principals.  A la cursa absoluta femenina, victoria de la atleta vallenca  Marta Galimany (ISS HOSPITALET), amb un temps de 16´50¨, superant de forma facil les corredores que van lluitar per altre lloc al calaix, Paula Htic  (FC BARCELONA) 17´31¨, i Gemma Colome (ACC) 17´44¨.
En categoria masculina lluita intesa , entre els corredor d´Alio Xavi Garcia (PRATENC AA) 27´39 i  Mustapha Elkhouyaali (MEDILAST LLEIDA) 27´33. La victoria  del corredor lleidata, no es va produir fins a la darrera volta. El tercer lloc del podi tambe va viure una lluita molt intensa entre el Jordi Toda (FACVAC), i el Roger Jardi (AAC)