13 de novembre del 2013

FACVAC VALLS AL TRAIL SANT FOST 2013

FACVAC  VALLS , AL TRAIL SANT FOST 2013
El passat 27 d´octubre es va celebrar el Trail de Sant Fost. La prova amb dos recorreguts, un de 22km i un altre de 12km amb un desnivell acumulat de 885m.   La prova amb celebrada a la serralada maritima  devant litoral barceloni va aplegar al voltant del milliers de participants. El Facvac va esta representat per la jove triatleta Judit Magriña que un cop finalitzada la temporada de triatlo va fent diferents proves de muntanya, asfalt….  El calor d´aquell cap de setmana va causar molts problemas entre els particpants. La judit, va pagar , la seva inexperiencia en aquest tipus de prova, patint mes del compte, degut a la falta de hidratacio suficiente. El darrers kilometres de la cursa, les molesties, calambres ..van codicinar el ritme de cursa, i intentar arrivar a meta la millor opcio. Finalmnt la judit arribaba a meta amb un temps de 2h07¨28.
La  resta corredors de fons tenen competcions aquest cap de setmana, prenen part a la Cursa del Sant Crist de Balaguer, l ´altre setmana, la Cursa de l` estany d´Ivars.