13 de novembre del 2013

PODI PER LA CRISTINA FARGAS A LA CURSA DE10KM DE BALAGUER

Podi per la Cristina Fargas a la Cursa St Crist de Balaguer

El passat diumege es va celebrar a Balaguer, la 33ª Cursa del Sant Crist. La cursa organitzada pel club maratonians del segre, presentava canvis significatius respecte edicions anteriors. La cursa amb un recorregut de 10 km es disputava al entorn del riu, i el passeig de l´estacio, en un circuit de 5 km on els corredors havian de fer dos tombs. Recorregut força rapid, i que abandonava la dura pujada al sant Crist de Balaguer i la baixada per les esales del ViaCrucis. La cursa ha perdut part del seu atractiu, per contra a guanyat en un recorregut pla i molt rapid. La prova va tindre una participacio al voltant del 270 corredors. El Facvac Valls, estava present a la cita , amb dos representats: Jordi Romeu i Cristina Fargas. Gran resultat de la Cristina Fargas que finalitzava la cursa al tercer lloc de la general femenina, amb un temps de 42´20¨. Per la seva part el Jordi Romeu es classificava entre els 20 primers, concretamente al 18é lloc amb un temps de 37´07.
El Facvac  muntanya  tambe va estar present a la tercera edicio de la Cursaroca. La prova que es celebra al municipio de Sant Marti Sarroca, va aplegar 259 participants. El Facvac va esta present amb el Francisco Sierra, que completava el recorregut amb 1h48´01, ocupan el primer lloc de la seva categoria.
Aquest proper cap de setmana, el Facvac estara present en diferent esdeveniments. Per una banda els nens de l´Escola d´atletisme faran el debut a la temporada de Cross a Mataro. Per altra banda el grup de fons estaran a la Cursa de l´estany d´Ivars. La prova de 10km fa la volta a aquest estany.