22 de novembre del 2013

JAUME JOVE, SEGON CLASSIFICAT ALS 10KM DE LA CURSA DE MOJA

Complet cap d setmana competitiu del Facvc Valls
Cap de setmana replet de competicions pels atletes de fons del Facvac. Tot i ser un cap de setmana amb una climatologia força complicada, el cert es que es va mantidre. permetenrealitzar les diferents proves amb una certa normalitat.  Participacio dels nostres atletes a proves a les comarques lleidatanes (Volta a l estany d´ivars), tarragonines (Cursa del 2 cims a Querol ) i a les de Barcelona ( Cursa de Moja).
El Facvac repetia participacio a  la Volta a l´ estany d´Ivars.  La proba va aplegar prop de 1000 corredors que van poden triar la cursa de 5 o de 10km. Recorregut que voreja els estany d´ivars. En un entorn natural de gran belleza. El Facva va estar present amb el Jordi Romeu  que finalitzava la  cursa de 10km al lloc 25é amb un temps de 38´38¨.
Els corredors de muntanya tambe van tindre le seu moment, amb la seva particpacio a la segona edicio de la cursa del Cims a Querol. En un indret proper a Valls i força desconegut va aplegar prop  de un centenar de corredors. La seccio  de muntanya va estar representada pel Paco Muñoz, que finalitzava la prova al 41é lloc amb untemps de 1h44´26¨.
A poblacio de Moja a tocar de Vilafranca del Penedes, es va celebrar la segona edicio d´aquet cursa. Com a moltes altres amb dues curses, una de 5km i un altre de 10km. Recorregut de dues voltes básicamente per asfalt i sense gaires dificultats. El atletes del  Facvac han tingut una existosa  particpacio. El Jaume Jove finalitzava al segon lloc de l classicacio amb un temps de 35´21¨. Tambe en categoria masculina 64é loc pel Francisco Sierra, 49´05¨, ocupant le segon lloc de la categoria . En categoria femenina tercer lloc per la Montse Marti, amb 44´48¨.
El proper cap de setmana , nombrosa particpacio de atletes del Facvac Valls, a la Mitja Marato de Tarragona i als 10km