30 de novembre del 2013

FACVAC VALLS, S´IMPOSA A LA MITJA MARATO DE TARAGONA PER EQUIPS FEMINI.

PODIS PELS ATLETES DEL FACVAC A LA MITJA MARATO DE TARRAGONA
La 22ª Mitja Marato de Tarragona, i la Cursa del 10km ha portat grans resultats pels atletes del Facvac. Un total de catorze atletes del Facvac van prendre la sortida en aquesta renovada mitja marato, que va aplegar mes de 2500 corredors. Amb alguns camvis al recorregut de la mitja,i la novetat de la cursa de 10km  ha permes consolidar la mitja de Tarragona com unes de les millors del calendari catala.  La cursa s´inicia de forma puntual a les 10 del mati, la climatologia finalmente va respectar als corredors, i l´aire no va apareixer amb la força que es preveia. Desde el tret de sortida de la prova va pendre el cap de cursa el Otmane Btamani, que finalmente s´adjudicaria la victoria de forma incontestable. En un segon grup estava el Xavi Garcia i el Jaume Jove. El Xavi finalitzava la mitja marato novament amb podi, ocupan el tercer lloc amb una excelente marca de 1h10´16¨, i amb molt bones sensacions.  Al lloc 13é entrava el Jaume Jove amb una gran marca, de 1h14´23¨, gran resultat per un atleta que aquesta distancia no es la seva especialitat. Gran resultas per tambe per la resta de corredors del Facvac: 40é Albert Marsal 1h20´11¨, 109é Albert Marcos 1h23´41¨, 128é Ruben Otero 1h24´39¨, 264é Pere Josep Lopez 1h29´29¨.
Les noies que prenian part a la mitja marato tambe van estar a gran nivell individualmente, 14é Cristina Fargas 1h34´20¨, 15é Marta Batalla 1h34´56¨, 19é Montse Marti 1h39´02¨. Aquesta tripleta d´atletes femenines va permetre assolir el primer lloc per equips femenins. Un gran premi per aquestes tres grans atletes.
Per la seva part a la cursa de 10km, tambe es varem assolir bons resultats, 33é Quim Royes 38´56¨, 69é David Arjona 42´08¨, 114é Francisco Sierra 44´40¨i 638é Judit Magriña 1h14´19¨.
El proper cap de setmana, la major part de la activitat del Facvac es centrara al 25é cross ciutat de Valls.