16 de desembre del 2013

FACVAC ESCOLA ATLETISME PODI AL TROFEU DE NADAL CELEBRAT A REUS

Bons resultats Facvac escola d´atletisme a Reus i Sabadell.

Bons resultats pels joves atletes del Facvac escola atletisme que van donar per iniciada la temporada de Pista coberta. A les instal.lacions de Sabadell es van celebrar durant le cap de setmana diferents controls. En jornada de disabte , tres dels nostres joves atletes van poder gaudir de una competicio en pista coberta. A la prova dels 1000m lisos, presencia del Oriol Cardiel que marcava un crono de 3´08¨21. A la prova dels 300m , presencia del Adrian Roman, que marcava un crono de 39¨89. En categoria femenina la velocista Maria Martin, finalitzava segona de la seva serie amb un crono de 8¨42.
Per la seva part a Reus es va disputar el tradicinal trofeu de Nadal sota l´organitzacio de la seccio d´atletisme del CN Reus Ploms. El Facvac  va estar present amb dos atletes, que van pendre part a les mateixes proves. Al s 60m llisos  Enric Paris 8¨59, i l´Marc Nualart 8¨76. A l´altre prova on prenoan part era al salt de llargada, on van acabanr ocupant el segon i tercer lloc del podi. L´Enric Paris realitzava un millor salt de 5´25m, superant la seva marca personal i el Marc Nualart, arrivava fins al 4,77m.
A Cambrils , al tradicional circuit de la riera es va tornar a disputar una nova edicio del Cross de Cambrils. Escasa partipacio general a la prova. Destacar el segon lloc aconseguit pel vallenc Hector Calvo a la prova de veterans amb un temps de 21´50¨.