17 de desembre del 2013

JAUME JOVE PODI ALS 10KM DE SALOU

Facvac Valls, Jaume Jove podi als 10km de Salou
Exit dels atletes del Facvac Valls, aquest cap de setmana a Salou, on prenian part a la cursa de 10km. La prova es desarrolla de forma simultanea amb la mitja marato de Salou, que enguany assolia els 10anys.  Les dues curses van aplagar menys participants que l edició anterior. En una gran matinal per Facvac, que va colocar dos corredors entre els 10 primers. El segon lloc va ser pel Jaume jove 33´36¨i el vuite per Albert marsal 35´35¨. En el vetera  del grup, el Francisco Sierra, finalitzava al 73é lloc amb 44´12¨, i ocupan el segon lloc a la seva categoria. En categoria femenina la Montse Marti finalitza amb un temps de 42´25 ï marca personal.

Els nostres atletes tambe va estar present aquest cpa de setmana en proves de caire solidari. A Tarragona a la cursa solidaria per la Marato de TV3, presencia de la Judit Magrinya que completava el recorregut de 5 km en un temps de 33´33¨, nova marca personal. Per la seva banda el Ruben Otero participava tambe a una prova solidaria  per relleus mb sortida de Torrdembarra fins a Montserrat