11 de desembre del 2013

FACVAC VALLS, AL 47é CROSS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS

Facvac Valls, al Cross internacional de Granollers

El passat diumenge es va disputat, el 47e Cross Internacional  Ciutat de Granollers. La prova celebrada a la zona esportiva de Granollers, va aplegar als millors especialistas catalans de cross.  El Facvac Valls va estar preset amb dos corredors, el Xavi Garcia i l´ Oriol Cardiel.  El prime en participar va ser l´Oriol a la categori cadet. Recorregut de 4800m, que el jove atleta vallec va completar en un temps de 18´23¨, finalitzan al 58é lloc de la classicació.
En categoria senior absoluta presencia del Xavi Garcia, que habia d´afrontar un recorregut de 10km. El Xavi finalitzava la cursa amb un temps final de 35´15¨, la cursa la va guanya l´atleta ugandés Dikson Huru amb un temps de 31´10¨. En categoria femenina va correr l´atleta vallenca Mata Galimany (AAC) que ocupava el segon lloc final, amb un temps de 23´24¨.
El proper cap de setmanana un altre opció de cross, aquest cop sera a Cambrils, al tradicional circuit de la riera.