11 de desembre del 2013

FACVAC VALLS, A LA CURSA SOLIDARIA DE VILAVERT, LA MARATO TV3

Facvac Valls, a Vilavert. Cursa Solidaria per la marato de TV3.

El passat diumenge dintre dels actes de la Marato de TV3, aquest any dedicat a les malalties neurodegeneratives, es va organitzar a Vilavert un cursa solidaria. La prova tot i no ser propiament competitiva, va aplegar un centenar de corredors, que vam haber d´afrontar unes baixes temperaturas i un exigent recorregut de 10km llargs on es combinavan trams de asfalt amb trams de camins de terra. El Facvac va estar presenta amb el Ruben Otero que finalitzava al tercer lloc de la prova amb un temps de 41´22¨.
Dintre dels actes que s´organitzem arreu de Catalunya per la Marato de TV3  el Facvac Triatlo, colaborara el proper dia 14 amb una prova per relleus  amb sortida desde Torredembarra i arrivada al Monastir de Montserrat.