30 de maig del 2012

CAMPIONAT CATALUNYA ALEVI, INFANTIL, JORNADA PREVIA

GRAN ACTUACIÓ DELS ATLETES DEL FACVAC A LA FASE PREVIA DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA A MATARO
Els atletes alevins i infantils varen tenir una destacada actuació a la jornada previs del campionat de Catalunya on varen optar a participar les millors marques de la temporada i que havien aconseguit la marca mínima de participació establerta per la Federació Catalana d’Atletisme.

la jornada va ser força llarga amb el gros de la participació matinal per els atletes alevins i la jornada de tarda per els atletes infantils.

El primer en prendré part per part del FACVAC va ser el Roger Rull en categoria aleví masculí a la prova dels 60 metres tanques on va obtenir una meritòria novena posició que el permetrà estar a la jornada final que es portarà a terme a les instal·lacions de Tarragona.

Seguidament la participació va córrer a càrrec del Jordi Roselló en salt de perxa Aleví maculí, la Delia Jimenez i la Nuria Fernnadez en llançament de Disc aleví femení, on la Nuria Fernandez amb un desè  i el Jordi Roselló amb un setè lloc varen poder obtenir una plaça per la jornada final.

Al mateix temps la Maria Martin va participar als 80 metres tanques, infantil femení tancant la participació dels nostres atletes en la jornada matinal.

La mateixa Maria Martin va obrir per el que fa als nostres atletes la jornada de tarda amb la participació a la corresponent sèrie dels 80 metres llisos, infantil femení, on va obtenir la onzena posició que li permetrà estar a la jornada final a Tarragona.

La participació de la tarda va continuar amb l’Enric Paris a la Prova de salt d’alçada infantil masculí i de l’Ivet Jimenez a la prova de llançament de disc infantil femení, on l’Ivet va aconseguir el pas a la jornada Final. Seguidament l’Enric Paris i l’Ivet Jiemenz varen prendré part a la prova de llançament de javelina infantil masculí i femení respectivament i on l’Ivet va obtenir una nova plaça per la jornada Final.

Pe r últim tancant la participació l’Oriol Cardiel va prendré part a la prova de 3000 metres.

Cal destacar juntament de les classificacions l’obtenció de millores de marques personals del Jordi  Roselló en perxa aleví masculí, de la Nuria Fernandez en disc aleví femení, de la Maria Martin en 80 metres Infantil femení i del Oriol Cardiel en 3000 metres infantil ,masculí, el que demostrà l’excel·lent temporada dels nostres atletes, als que nomes podem desitjar els millor èxits en aquest fina de temporada en especial al que participaran el la jornada  final de Tarragona.