2 de maig del 2012

FACVAC VALLS ALS 10 KM NOCTURNS DE L´HOSPITALET

CURSA NOCTURNA DE L´HOSPITALET
Mes de 4000 corredors es va enfrontar el passat dissabte tarda-nit al recorregut de 5 i 10qm que estava organitzat. La cursa amb sortida al costat de centre comercial i patrocinador de la prova Gran Via 2. La cursa amb totes els ingredients per ser una cursa rapida: bon recorregut, grans especialites en la distancia. Pero aquest cop,els corredors van patir pocs minuts a l´inici de la cursa, un  intensa pluja i un molt fort vent que va condicionar la cursa. A aquest fet se l´hi a d´afegir el transit rodat que hi ha a la zona a l´hora de la cursa, 21h, i com sempre el lamentable comportament d´alguns conductors.
Els resultats pels corredors del Facvac Valls, van ser molt i molt satisfactoris. El David Molina (FACVAC) finalitzava al 16é lloc amb un temps de 35´04¨, 40é lloc per l´Albert Marsal (FACVAC) 36´39¨¨, i el 8é lloc per la Júlia Ollé (CA TARRAGONA) 43´28.