2 de maig del 2012

FACVAC MUNTANYA A LA CURSA SANTA COLOMA QUERALT

CURSA DE MUNTANYA DE SANTA COLOMA DE QUERALT.
Matinal de diumenge fantastica la que van poder gaudir els corredors i caminants de la Cursa de muntanya de Santa Coloma de Queralt. Un recorregut de 14km sense gaires dificultats tecniques que recorrer camins, pistes i corriols a l´entorn de Santa Coloma. Aquest any recorregut molt i molt condicionat per les plujes que havien caigut durant la nit abans, i que van deixar el recorregut molt i molt tou, amb força fang. Participacio al voltant de 140 corredors, que a les 10 del mati enfilavant pels carrers de Santa Coloma , per completar els 14 qm de recorregut. L´organitzacio repetia el circuit de la edicio anterior basicaments per pistes, pero amb alguns trams per dintre del bosc i enmig dels camps d´ordi. El Facvac Valls Muntanya estava presenta amb el Joan Carles Purcalla (FACVAC), que repetia participació. Tot i no ser un corredor especialista en aquest tipus de prova, va tenir bones sensacions durant la cursa, i sense arriscar en exces, va completar una bona cursa. Va finalitzar al lloc 89é de la general amb un temps de 1h33´46¨.