NOU!

NOVA TEMPORADA 2021-2022

  LA TEMPORADA 2021-2022 COMENÇA EL PROPER 6 DE SETEMBRE. SOM-HI! La nova temporada 2021-20 22   és a punt de començar.   La inscripció està...

10 de maig de 2012

FACVAC, QUART DE MARATO DE TARREGA
FACVAC AL QUART MARATO DE TARREGA
Els atletes del Facvac Valls  tornavan un altre cop a les comarques de Lleida, per pendre part en una cursa, que en pocs anys s´ha situat entre les mes multitudinaries de la demarcacio. Magnific montatge organitzatiu, amb tota mena de serveis pels corredors, abans i despres de la cursa. La prova consta de dues proves,el quart de marato i la mitja marato. Aquest any es tornava a assolir la xifra de 1000 inscrits. Participacio de luxe amb la presencia del recent Campio de Catalunya de Marató Sergio Enriquez i del Jaume Leiva.
Els atletes del Facvac Valls presents a la cursa, vam pendre part al quart de Marato, amb un recorregut mixte de terra i asfalt,  El corredor sarralenc Abdul Jalal tot i els problemas fisics  que arrosega fa fer un gran cursa entrant al 33é lloc amb 41´11. Minuts mes tard entrava l´altre corredors Joan Carles Purcalla (FACVAC), 319é 54´30¨, que aprofitava la cursa per fer de llebre a un company.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada