30 de maig del 2012

CAMPIONAT CATALUNYA BENJAMI I CADET JORNADA PREVIA

PREVIA CAMPIONAT CATALUNYA BENJAMI I CADET
Aquest dissabte es va disputar a les Pistes d´Atletisme de Mollet, la jornada previa classificatoria del Campionat de Catalunya benjami i cadet.  L´escola d´atletisme del Facvac  Valls, havia aconseguit classificar per aquest jornada, un total de 6 atletes. Els mes petits, categoria benjami, van tigre una gran participacio. En categira masculi a la prova de llançament de pilota, el Pau Roselló (FACVAC), feia una millor marca de 17,72m. En categoria femina, la Paula Casas (FACVAC) a la prova dels 1000m aconseguia rebaixar un mes de 7 segons la seva marca, deixant la seva nova  marca personal en 4´10¨40.
En categoria cadet, exit total, en le proves on van pendre part els atletes del Facvac Valls. L´Arnau Boada (FACVAC) assolia la seva millor marca personal 1.57m al salt d´alçada i la seva classificacio per la final . Tambe varem estar presents a la prova de llançament de javalina, on tant l´Arnau Boada (FACVAC), com el Genis Fernandez (FACVAC) assolian tambe el pas a la final, amb uns llancaments de 28,34 i 29,08 respectivament.
Amb la seva classificacio un total de de 10 joves atletes de l´escola d´atletisme del Facvac  Valls, estaran presents a les finals de Campionat de Catalunya de la categoria que es disputaram a Tarragona i a Vic..