6 d’agost del 2008

CAMPIONAT CATALNYA JUVENIL, VIC

MIRÓ FREGA EL PODI AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

L’atleta espluguí Sergi Miró (Club Atletisme Espluguí) va disputar el passat cap de setmana el campionat de Catalunya juvenil d’aire lliure, que va tenir lloc a la ciutat de Vic.

Miró va assolir la quarta posició en la prova del salt de llargada, amb un registre de 6,25 metres. Durant la mateixa jornada també va prendre sortida als 100 metres llisos. En seminifinals Miró va fer una marca d’11’’73, mentre que en la final va aconseguir rebaixar una centèssima de segon el temps anterior, entrant en sisena posició. L’espluguí continua recuperant-se de la lesió muscular que va patir fa unes setmanes, i que espera que no li ocasioni cap molèstia durant els campionats d’Espanya Juvenils que es disputaran aquest cap de setmana.

Els atletes del FACVAC Rocio Calvo i Ricard Fernandez també van prendre part al campionat de Catalunya. En la prova de llançament de martell, Rocio Calvo va assolir la marca de 33,75 metres, aconseguint d’aquesta manera la sisena posició. D’altra banda, Ricard Fernandez no va poder passar a la final dels 110 metres tanques al entrar en cinquena posició de la seva semifinal, amb 16’’08.