6 d’agost del 2008

SERGI_MIRO_AMB_LA_SELECCIÓ_CATALANA_A_ITÀLIA

SERGI MIRO AMB LA SELECCIÓ CATALANA A ITÀLIA

 

 

El passat cap de setmana l’atleta de l’Espluga de Francolí Sergi Miró (CA Espluguí), va ser convocat amb la selecció catalana d’atletisme en categoria Juvenil per a disputar un encontre internacional a la ciutat de Bolonya, Itàlia.

 

L’espluguí va participar en la prova dels 100 metres llisos on va fer una marca de 12”03 amb lleuger vent en contra, entrant en la cinquena posició de la seva sèrie. Posteriorment Sergi Miró va formar part de l’equip de relleus 4x100 que es va classificar en la segon posició, aconseguint d’aquesta manera la plata en els relleus amb un temps de 43”62.

 

En la classificació general la selecció catalana va aconseguir la victòria en categoria masculina, empatada a punts amb la selecció de Wielkopolska, mentre que l’equip català femení es va fer amb la segona posició.

 

L’atleta esplugui, un cop finalitzi els seus últims compromisos oficials, ha confirmat la seva presència en el segon heptatló social, de caràcter local i amateur, que organitza el FACVAC a les pistes d’atletisme del Fornàs el pròxim 2 d’agost, convertint-se d’aquesta manera en el clar favorit al triomf.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada