6 d’agost del 2008

CRITERIUM_CAMPMANY_BARCELONA

BONS REGISTRES DELS ATLETES LOCALS AL CRITERIUM CAMPMANY DE BARCELONA

El passat dimecres 9 de juliol varis atletes locals van participar al Critètium Campmany d’atletisme disputat a les pistes Joan Serrahima de Barcelona.

En la prova de 100 metres tanques femení, l’espluguina Marta Miro (AA Catalunya) va guanyar la primera sèrie amb un molt bon crono de 14”05, just tres dies abans dels campionats d’Espanya sub-23 que es van disputar el passat cap de setmana a la localitat de Monzon.

En la prova dels 1500 metres llisos van prendre la sortida de la primera sèrie els vallencs Jaume Jové (CN Reus Ploms) i Jordi Toda (FACVAC) i els espluguins Adrià Vilà (Alcobendas) i Abde Boutahri (FACVAC). L’atleta del Reus Ploms Jaume Jové va entrar en la tercera posició de la cursa amb uns bons 4’00”64 millorant en un segon la seva millor marca de la temporada assolida a Valls en un dels controls atlètics del FACVAC. Jordi Toda (FACVAC) va entrar en cinquena posició amb un temps de 4’00”93, que també suposava la seva millor marca de la temporada millorant en 5 segons la aconseguida al Critèrium Català de Migfons de Manresa l’anterior setmana. Adrià Vilà (Alcobendas) va entrar en la setena posició amb un bon registre de 4’02”82 i Abde Boutahri (FACVAC) en la desena posició amb un temps de 4’08”41, millorant també els dos atletes la seva millor marca de la temporada. En general una gran cursa de 1500 on tots els nostres atletes van aconseguir grans registres.