6 d’agost del 2008

JORDI TODA GUANYA ELS 1500 M.LL. DEL MEMORIAL CONSEGAL DE BARCELONA

El passat divendres 18 de juliol, es va disputar a les pistes Joan Serrahima de Barcelona el 5è memorial Miguel Consegal d’atletisme.

L’Atleta vallenc Jordi Toda (FACVAC) va guanyar la prova dels 1500 metres llisos amb un temps final de 4’04”50 en una cursa tàctica que no es va decidir fins a la recta final. En la mateixa cursa l’espluguí Adrià Vilà (CAP Alcobendas) va entrar en la 5ena posició final amb un temps de 4’06”64 i Abde Boutahri (FACVAC) en 8ena posició amb un temps de 4’08”00 que suposa la seva millor marca de la temporada en aquesta distància.

En els 1500 metres llisos femenins la vallenca Marta Galimany (UE Universitari) va sortir valenta amb un intens ritme de cursa i finalment va entrar en la 6ena posició final assolint un bon registre de 4’51”82.

En la prova dels 100 metres llisos masculins, van participar els atletes espluguins Xavier Sánchez i Marc Garrell. El primer va entrar en setena posició de la segona sèrie amb un registre de 11”82 i el segon va optar per retirar-se de la prova.