19 de juliol del 2013

FACVAC MUNTANYA, CURSA MUNTANYA DE RIUDECANYES

FACVAC MUNTANYA , CURSA DE MUNTANYA DE RIUDECANYES
Aquest passar cap de setmana es va disputar la cursa de muntanya de Riudecanyes. La prova presentava força camvis: per un costat el camvi de dates ,i tambe el canvi d´horari , dispútant-se la prova en horari de tarda.  A les 20 hores, es donava el tret de sortida dels poc menys de 80 corredors que van pendre la sortida. Per devant un recorregut de 17,5km aprox i 750m de desnivell acumulat. La prova amb sortida desde Riudecanyes, enfilava en un primera part fins al l´Argilaga,  per dspres enfilar fins al Castell d´Escornalbou. Aquesta primer part amb trams  molts duus. Despres la baixada del Castell, per ja despres casi tot un recoregut per camins i pistes fins a Duesaigues, per despres anar vorajant el panta de Riudecanyes. Perfil ben diferenciat, i que en part permetia fer una segona part  amb mes seguretat, al ser camins i pistes i   s´anava perdent visibilitat. La prova inclosa al circuit de curses de muntanya del Baix Camp, va comptar amb la presencia de tres atletes de la seccio de muntanya del Facvac Valls.  Destacar la victoria en categoria feminina de la Crstina Fargas, que ocupva el lloc 32é de la general amb un temps de 1h50´21¨. En categoria masculina, 11é lloc pel Ruben Otero 1h37´08¨ i el 39é pel Francisco Sierra 1h56´12¨.