19 de juliol del 2013

FACVAC MUNTANYA, CURSA MUNTANYA DE CAPAFONTS

FACVAC MUNTANYA , CURSA DE MUNTANYA DE CAPAFONTS
El passat diumenge 14 de Juliol. Es va disputar la setena edició de la curs de muntanya de Capafont. La cursa poc a poc es va consolidant al calendari, bona participacio al voltant de 170 corredors i amb una bona organitzacio. La prova constava de dos recorreguts, un de 11km  força asequible i sense gaires dificultats i un segon recorregut de 21km, amb  mes de 1000m de desnivells i amb trams força tecnics.  El Facvac Muntanya , estava present amb tres atletes, que van assolir gran resultats el que els permet  mantidre les seves opcions  al Circuit curses muntanya del Baix Camp.
Destacar la Cristina Fargas, que amb 2h38´9¨, que finalitzar al segon lloc de la general. L´atre atleta que feia una gran cursa era el Xavi Ardil que finalitzava amb 2h45´59¨. Per la seva part el vetear Francisco Sierra, tornava a finalitzar segon en la seva categoria, amb un temps de 2h52´56