31 de juliol del 2013

FACVAC VALLS: CURSA DE L´ESPLUGA DE FRANCOLI

LESS ALTES TEMPERATURES PROTAGONISTES A LA CURSA DE L´ESPLUGA

L´ultim cap de setmana de Juliol, equival a la Cursa de l´Espluga de Francoli, que enguany arrivava a la seva 36ª edicio.  Al voltant de 800 corredors es donavan cita en aqueta emblematica cursa del calendari catala de curses. Aquest any les altes temperaturas que van patir les corredors va comportar mes d´un ensurt a l organització. Alguns corredors van haver de ser atesoss pels serveis sanitaris per cops de calors, deshidratacions i mareigs.  Tot i que aquests incidents es van resoldre favorablemt demostrant la gran organitzacio d´aquesta veterana prova . Com sempre la prova dinte dels actes de la festa major va aplegar nombros public al llarg del recorregut. Sobretot al tram del Monastir de Poblet.
Els fondistes del Facvac Valls van tornar a estar presents en aquesta cursa amb bons resultats. 63e Ruben Otero 1h01´53¨, 119e Pere Josep Lopez 1h05´54¨, i 460é Oscar Rubio 1h21´47¨. La activitat dels atletes del Facvac , no para, i durant el mes d´agost estaran present en diferents curses, tan de muntanya, com de ruta.