17 de juliol del 2013

FACVAC VALLS, QIATRE MEDALLES AL CTAT CATALUNYA VETERANS

Facvac Valls, Quatre medallas al Ctat Catalunya Veterans

Es va celbrar a Calella, sota de organitzacio de la Federacio Catalana d´atletisme, el Ctat de Catalunya en categoria veterans. Els atletes del Facvac Valls, estavan present en un total de cinc finals. La mes marinera de les medallas, va ser pels David Molina, que finalitzava al tercer lloc amb un registre de 4´29¨55 a la prova del 1500m llisos, categoria de 35 a 39 anys. Per ña seva banda l´atra atleta de fons present, va ser l´Hector Calvo a la cursa dels 3000m obstacles. L´Hector, ocupava el tercer lloc al calaix del podi amb un crono de 11´49¨74. La millor part se la var enduu , el vetera Emili Aubareda, que estava la seva particpacio a tres finals: alçada. llargada i triple salt. . Les proves d´ofn va poder treure mes profint varem ser el salt de llarga i el triple salt. Al salt de llargada, ocupava el segon lloc amb  una marca de 4.30m. Per la seva banda a la prova de triple salt o