31 de juliol del 2013

FACVAC TRIATLO: AQUATLO DE CUNIT

FACVAC TRIATLO AL AQUATLO DE CUNIT.

El passat diumenge el Passeig Maritim de Cunit va ser l´escenari de la aquatlo de Cunit, un prova tipus duatlo en la cual es sustitueix  la bicicleta per la natacio. La prova consistia en un tram inicial de cursa a peu de 2500m , despres 1000m de natacio, per un cop surtir del aigua tornar a recorrer uns altres 2500m de cursa a peu.
El Facvac Triatlo, va estar representat , per la jove triatleta, encara en categoria cadet, Judit Magrinya, i que debutava amb els colors del Facvac Triatlo. Tot i ser la segona proba d´aquestes caracteristiques en que pren part, va tindre molt bones sensacions. El seu temps final va ser de 1h10´4¨9  amb un parcials de 15´32¨, 36´02¨i 19´15¨i ocupant el segon lloc de la categoria. La Judit pendra part d´aquest 10 dies a la Triatlo Port de Tarragona.