26 d’abril del 2012

5é QUART MARATO DE REUS, GP MARCEL.LI GENE

FACVAC, AL 5é QUART DE MARATO DE REUS, G P MARCEL.LI GENE

Novament el carrers de Reus s´han vist ocupats pels corredors. Si fa pots dies va ser la San Silvestre, ara a sigut el Quart de Marato de Reus.  Tornava la tradicional cursa del Tombs del Ravals. Dues voltes havien de donar els corredors en aquest circuit urba, força exigent, amb sortida i arrivada a la Plaça Llibertat. Molt bona participació, prop de 450 corredors finalitzavan la prova. I es que la cursa poc a poc a anat guanyan participación i reconeixement per part dels corredors. Tambe es va organitzar una cursa de promocio, per a nens i nenes.
Com a totes les edicions, nombrosa participación de atletes del FACVAC ,  que prenian part a la primera de les proves de la Challenge de curses de 10qm de les comarques de Tarragona.  Destacar la victoria de la corredora de Valls, Carme Gonzalez a la categoria femenina amb un temps de 42´10¨. La resta dels resultats dels corredors van ser: 35é Jordi Tous (FACVAC) 41´14¨, 42é Xavi Flix (GAC-AAEET) 40´10¨, 67é Jose Hernandez (Corredors.cat) 43´33¨,  70é Toni Gonzalez (FACVAC) 43´36¨, 112é Lllorenç Costansa (FACVAC TRIATLO) 45´31¨, 210é Jordi Albino (GAC-AAEET) 48´50¨, 237é Jesus Roquet (FACVAC TRIATLO) 50´23¨.
La propera cursa de la Challenge de curses de 10qm seran elss 10qm de Montbrio, el proper dia 12 de Febrer.