25 d’abril del 2012

LA MUNTANYA PROTAGONISTA A LES CURSES DEL FACVAC

La muntanya ha sigut l´escenari per corredors del Facvac muntanya aquest cap de setmana, fins a quate indrets de la nostre geografia els esperavan. Els mes matiners va ser ser el dissabte a la comarca del a  Garrotxa, amb la tercera edicio de la cursa pel  cor del a Fageda d´en jordà. Un paratge d´una gran belleza, i de gran interes natural i geologic. L´organització havia preparat dons recorreguts, un de 21qm i un atre de 13,5 km. Un recorrergut a l´entorn del volcans, com el de Santa Margarida, Com Dega, Puig d´en costa, Croscat ect..  Recorregut sense gaire complicacions tecniques, El corredor del Facvac Muntanya ,Jordi Romeu  , que prenia part a la cursa de 13,5 km, finalitzava al 15é lloc amb un temps de 1h0´54¨.
L altres dues proves eran a les comarques de Tarragona. Per un costat la  3º Cursa del pont del Diable, amb sortida del barri de Sant Pere i Sant Pau,i amb 10km de recorregut. Un recorregut curt i sense gaires dificultats, va afavorir una nombrosa participació, i  prop de 500 corredors va poder gaudir de la vista de l´acueducte romà. Aquí tambe varen tindre una destacada presencia amb l´Albert Marsal (Facvac ), que finalitzava al 6é lloc amb un temps de 42´15¨, en posicions mes endarrerides entreva el Ricard Garcia (Facvac) 57´54¨, que aquest any intentarà poder realitzar mes curses, tant de muntanya com de ruta.
La darrera prova on van pendre part corredors del Facvac Muntanya , va ser a Almoster, amb una nova prova del circuit de curses muntanya del Baix Camp. El celebrava la 4ª edicio de la Cursa i Caminada Almosterek 2012. Amb una particpacio propera als 200 corredors, van poder fer un recorregut de 17,6 qm amb un desnivell acumulat de 1770m. Bona presencia del vetera atleta vallenc , Francisco Sierra (Facvac), 1h57´59¨que es tornava a imposar a la seva categoria M8. Amb aquesta victoria continua emcapçalat la classificació provisional de la seva categoria al circuit de curses de muntanya.

Les properes setmanes, la presencia del  corredors de muntanya del Facvac es fara notar a Vilanova d´Escornalbou,  i a Santa Coloma de Queralt.