24 d’abril del 2012

FASE PREVIA CTAT CATALUNYA RELLEUS


ATLETES  DEL FACVAC A LA FASE PREVIA DEL CAMPIONAT DE CTALUNYA DE RELLEUS AL AIRE LLIURE


El passat dissabte dia 14 d’abril a les instal·lacions de esportives del Parc esportiu del Garraf, a Vilanova i la Geltrú, y sota l’organització de la Federació Catalana D’Atletisme es va portar a terme, la fase prèvia del campionat de Catalunya de relleus, al aire lliure en les categories de promoció, que van de la categoria benjamí, aleví, infantil y cadet.
Cal destacar l’excel·lent organització per part de la Federació y del club Vilanoví.
En aquesta ocasió y donat la dificultat de quadrar l’agenda dels components dels relleus i les lesions d’alguns atletes del club, sols es va participar en la categoria infantil masculí, amb una formació diferent a les últimes competicions, en aquest cas també motivat per diverses baixes dels últims components.
En aquesta ocasió l’equip va estar format per l’Oriol Cardiel, l’Adrian Roman, el David Bové i el Daniel Artigal.
La primera de les proves en que varen participar va ser en els 4x80, on malgrat que en les entregues es va estar una mica lent es va aconseguir  un temps de 48,3”, quedant fora de les places que donaven pas a la final per tan sols 1,4”. Per últim els nostres atletes varen participar  en la prova de  4x200,  on si bé varen portar un bon ritme de cursa que els permetia estar amb els equips capdavanters les transicions els va penalitzar y on amb un temps de 2’12” 4 varen quedar fora de les places que donaven pas a la final per 17”.
Cal destacar que l’impressio general va ser força bona donat que l’equip millorant en les transicions podria estar en un bon nivell competitiu.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada