25 d’abril del 2012

FACVAC TRIATLO: DOBLE OLIMPIC TERRES DE L´EBRE

FACVAC, AL TRIATLO DOBLE OLIMPIC TERRES DE L´EBRE

La gent de la  seccio de triatlo del Facvac, Oscar Rubio, Jesus Roquet, Francesc Plana van pendre part aquest passat cap de setmana, al Triatlo terres de l´ebre.  La prova en forma doble olimpic, constava de 3km de natacio, 84qm amb bicicleta i 20 km de cursa a peu.
Sortida desde Sant Carles de la Rapita en una matinal força fresc, pero sens dubte el gran problema va ser la temperatura molt  freda de l´aigua i una mar força agitada.  La part de natacio no va ser força bona, sortint els dos triatletes vallencs, força endarrerits. Oscar Rubio 1h03´50¨, Jesus Roquet 1h02´15¨, Francesc Plana 1h04´30¨. Fer la transicio al tram de bicicleta, i 80km per devant amb una primera part, fins al kilometre 20 aproximadament força planer, peró amb la presencia de l´aire.  Els seguents quilometres fins a la poblacio de La Senia, amb tendencia a pujar, i ja a partir d´ aquí iniciar els darrers 30 qm per un tram de continus tobogans, que portava als triatletas fins al barri de Jesús (Tortosa). La segona part de la prova els triatles va ser força conservadors, intentant arrivar a les millors condicions als darrers 20 qm  de cursa a peu. Oscar Rubio 2h50´48¨, Jesus Roquet 2h56´42¨, Francesc Plana 2h41´19 La cursa a peu es feia en recorregut d´anada i tornada, que seguia l´antiga via del tren, Via Verde.  A la part final,20qm de cursa a peu milor adaptacio a la cursa a peu de l´Oscar Rubio (FACVAC TRIATLO-USKTEAM)  1h45´55 que va rendir en el tram  final a un gran nivell, per la seva part el Jesus Roquet (FACVAC TRIATLO -USKTEAM)  1h52´54va patir de valent, en la primera participacio en una prova d´aquestes distancies. Per la seva part el Francesc Plana (FACVAC TRIATLO-USKTEAM) molt mes acostumat a aquest tipus de prova marcava un temps de 1h41´01¨.
El temps total del nostes triatletas va ser de 103é Francesc Plana Rafi 5h26´40¨, 139é Oscar Rubio  5h40´33¨, i 182é Jesus Roquet 5h51´51¨.
Tant l´Oscar com el Jesus es troban en fase de preparacio de la Challenge de Roth, del proper mes de juliol, en distancia Iroman, i que sera el Campionat d´europa de llarga distancia.